Theehuis

Geniet van een lekkere kop koffie of thee na een lange wandeling of fietstocht door de omgeving van Drenthe en kom helemaal tot rust in de prachtige natuur rond het theehuis.

Heerlijke thee op een prachtige locatie

Ten noorden van Assen ligt de buurtschap Rhee waar het theehuis van Woonzorg de Hofstede is gevestigd. Het theehuis is een plek waar mensen uit de omgeving en toeristen helemaal tot rust kunnen komen. Het theehuis staat op een bijzondere locatie. Al meer dan 18 jaar nestelen zich ieder jaar weer tientallen ooievaars in de tuin van de woonboerderij. Ze broeden hier hun jongen uit en voeden ze op voor de lange trektocht die voor ze ligt. Het is een schitterend gezicht om deze vogels zo liefdevol bezig te zien met elkaar.

Naast de bijzondere locatie, bestaat de bediening uit de bewoners van de Hofstede. Enkele bewoners volgen hier hun dagbesteding. Ze bakken de heerlijkste koekjes en taarten en willen er alles aan doen om iedereen gastvrij te ontvangen.

Maakt u een heerlijke wandel- of fietstocht door de prachtige natuur van Drenthe? Rust dan heerlijk uit in ons theehuis!

Groepsbijeenkomsten

Ons theehuis is groot genoeg om groepen te ontvangen. Een bijeenkomst te midden van de natuur, dieren en ooievaars. Dat is eens wat anders! Bij Woonzorg de Hofstede bieden wij de mogelijkheid om vergaderingen en bijeenkomsten te houden in een gezellig theehuis met prachtig uitzicht over de uitgestrekte weilanden.

De Hofstede ligt op steenworp afstand van Assen en daardoor zijn wij goed bereikbaar vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer vanuit Assen.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst in het theehuis van de Hofstede? Neem dan contact op voor meer informatie.