Over ons

We stellen ons graag even voor. Wij zijn Mario en Diana ten Berge. We hebben 3 volwassen dochters en een huis vol dieren.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij veel ervaring kunnen opdoen in de zorg van onze dochter met ASS. Jaren geleden zijn we op zoek gegaan naar een geschikte woonruimte voor haar waar ze zelfstandig kon wonen met begeleiding. Dit is nooit gelukt.

We zochten zelf de oplossing

We liepen altijd tegen het probleem aan dat de zorg niet kon bieden waar wij op hoopten.

Dit heeft ons doen besluiten om een bijzonder project op te zetten. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een locatie met daarin diverse appartementen. Hier wonen mensen zelfstandig maar met begeleiding. 

Omdat we specialistische hulp willen bieden aan volwassenen met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking om zelfstandigheid te ontwikkelen, heeft Mario besloten hier in september 2020 een opleiding voor te volgen. Diana heeft jarenlange ervaring als verpleegkundige en kan waar nodig bijstaan met medische hulp.

Onze visie op zorg

Door het starten van onze eigen woonvorm, kunnen we vormgeven aan onze visie op zorg. Individuele zorg, de kleinschalige woonvorm en een stabiele basis is wat wij aan de bewoners bieden. Wij geven zorg op maat en bieden een echt thuis in een warm gezin.

Contact opnemen met Mario en Diana?

Kijk dan even op onze contactpagina hoe je contact op kan nemen.