Zinvolle dagbesteding

Bij Woonzorg de Hofstede bieden wij zinvolle dagbesteding. Dat is voor iedereen anders. We gaan samen op zoek naar passende activiteiten die aansluiten op jouw behoeftes, mogelijkheden en tempo. Wij vinden het belangrijk om jou te helpen met je persoonlijke groei en ontwikkeling in de maatschappij en we helpen graag met de invulling van de dag.

Meer weten over onze dagbesteding?

Maak jezelf nuttig

Bij de dagbesteding op woonvorm de Hofstede worden geen productiewerkzaamheden uitgevoerd en wordt werkdruk vermeden. Samen met de mensen uit de omgeving wordt gezocht naar leuke activiteiten die jou kunnen helpen om te groeien. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons dagbesteding volgt, zich nuttig kan maken en kan voelen.

Gevarieerde werkzaamheden

Bij ons zijn genoeg leuke klussen te doen zoals onderhoud aan de tuin en het verzorgen van de dieren. Maar ook daar buiten kun jij veel betekenen. Voor bewoners uit de omgeving kun je een grote hulp zijn door klusjes op te pakken.

Voor wie is onze dagbesteding?

Je kunt bij Woonzorg de Hofstede dagbesteding volgen als je een lichte verstandelijke/lichamelijke beperking of ASS hebt. Als werken voor jou (nog) niet mogelijk is, helpen wij met het invullen van jouw dag.

Dagbesteding volgens Wlz of Wmo

Dagbesteding valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Dit zorgt ervoor dat je een persoonsgebonden budget (pgb) kunt aanvragen om de kosten voor dagbesteding te dekken of erin bij te dragen. Op de website van de Rijksoverheid kun je meer informatie vinden over dagbesteding middels Wlz, Wmo en pgb.

Meer weten over dagbesteding bij Woonzorg de Hofstede?

Kijk dan even op onze contactpagina hoe je contact op kan nemen.